Sting revine la Bucuresti pe 31 iulie, la Romexpo, in turneul Back to Bass, potrivit unui comunicat Gala MGMT & PR citat de Agerpres. Fostul membru al trupei The Police va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale acompaniat de o trupa formata din cinci instrumentisti. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 180 lei - 480 lei.

Sting la BucurestiFoto: Eduard Breaban

In deschiderea concertului de la Bucuresti, pe scena vor urca Mike & The Mechanics si James Walsh.

Turneul Back to Bass porneste in luna mai in America de Nord, iar in iulie ajunge in Europa, cu spectacole programate in Suedia, Franta, Germania, Norvegia, Italia si Romania.

Primele 2.000 de bilete cu preturi promotionale pot fi achizitionate la preturile de 479,25 lei - tribuna/pe scaune, 272,64 lei - Golden Circle, 204,48 lei - Silver Circle, si 144,84 lei - acces general. Dupa finalizarea tichetelor promotionale preturile vor fi 340,8 lei - Golden Circle, 255,6 lei - Silver Circle, si 181,05 lei - Acces general.

Biletele se gasesc la vanzare in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, pe eventim.ro.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a nascut in orasul englez Newcastle, iar in 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alaturi de Stewart Copeland si Andy Summers. Formatia a lansat cinci albume, a castigat sase Premii Grammy, iar in 2003 a fost introdusa in The Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de cariera, Sting a lansat 25 Years, un box set de colectie si albumul The Best Of 25 Years.

Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume, solo dar si alaturi de Police, iar ca artist solo a castigat inca 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy si a fost de trei ori nominalizat la Oscar.