Joi, 28 februarie 2013 dupa orele 19.00, Omul cu Sobolani lanseaza videoclipul piesei "Cauta" chiar in locatia unde au avut loc filmarile, adica in imobilul Dianei 4. "Cauta" este primul single de pe viitorul album Omul cu Sobolani, "Marea cautare". Piesa va fi difuzata in premiera miercuri, 27 februarie la Radio Guerrilla, in cadrul emisiunii lui Bogdan Serban, Guerrilla LogOut.

OCSFoto: Mediafax

Videoclipul piesei "Cauta" este produsul regizorale dintre Dragos Ometita, art-directorul oficial al trupei, si vocalul Dan Amariei: "Este pentru prima oara cand eu fac pe regizorul, iar Dragos este un fel de Anton Corbjin pentru Depeche Mode", potrivit apropo.ro.

Povestea se articuleaza in jurul unui story principal cu mai multe sfarsituri, sfarsit ce poate fi ales de catre cel ce vizioneaza videoclipul. Pentru single-lui "Cauta", trupa Omul cu Sobolani a colaborat cu producatorul englez Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music.

Adam, impreuna cu managerul general al casei de productie, Istvan Farkas Adorjani, s-au declarat extrem de incantati si onorati sa colaboreze cu OCS, iar Adam a declarat: "Fac asta fiindca imi place foarte mult. Sunt interesat de oamenii care vor intr-adevar sa reuseasca si care vor sa ajunga undeva." unei colaborari