Trupa de rock Megadeth revine la Bucuresti, cu un show nou si incendiar care va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane, informeaza organizatorii, Project Events, potrivit Mediafax.

Megadeth la OST FestFoto: RockFm.ro

Megadeth a cantat si in Romania, in iunie 2010, in show-ul "The Big Four" din cadrul Sonisphere Festival, alaturi de ceilalti "grei" din muzica heavy metal, Metallica, Slayer si Anthrax.

Formatia americana a revenit in tara noastra in iunie 2012, la OST Fest, unde a cantat alaturi de alte doua trupe rock celebre - W.A.S.P. si Motorhead.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Desi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum "Symphony Of Destruction", "A Tout Le Monde", "Hangar 18" si "Contdown To Extinction".

Biletele pentru concert au preturi de 100 de lei (acces general) si 125 de lei (in ziua evenimentului). Biletele au fost puse in vanzare joi si pot fi achizitionate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center si din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, librariile Adevarul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro, Myticket.ro si Iabilet.ro.

Trupa americana de heavy metal Megadeth a fost formata in 1983, de Dave Mustaine, in urma plecarii sale din Metallica. Pioniera a genului thrash metal american, Megadeth a devenit celebra in anii '80, membrii formatiei schimbandu-se insa frecvent, in parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substante interzise.

Din 1983 pana in 2002, Mustaine si basistul Dave Ellefson au fost singurii membri constanti in trupa. Formatia s-a destramat in 2002, dupa ce Mustaine a suferit o leziune severa a nervilor de la mana stanga.

Totusi, dupa ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu fostii colegi, in 2004, lansand albumul "The System Has Failed", urmat de "United Abominations" (2007). Megadeth a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea, trupa avand si 7 nominalizari consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance.