Artiştii şi-au confirmat prezenţa şi este timpul să vă rezervaţi bilete la cele mai în vogă festivaluri muzicale din Europa în această vară. Iată o avanpremieră la trei din cele mai bune evenimente muzicale din luna iulie:

Gent Jazz Elvis Costello, copyright James OmaraFoto:

Festivalul Eurockéennes din Belfort: 4-7 iulie

Aflat la a 25-a ediţie,Festivalul Eurockéennesse prezintă drept omologul francez al britanicului Glastonbury. Desfăşurat în pitoreasca peninsulă Malsaucy, la 10 km de Belfort, în estul Franţei, acest festival îşi propune să ofere câte ceva pentru fiecare. Printre artiştii care şi-au confirmat prezenţa anul acesta se află Blur, Jamiroquai şi Smashing Pumpkins. De asemenea, veţi putea experimenta o selecţie bogată de noi talente. Intrarea pe o zi este 45 €, iar un permis de 4 zile costă doar 129 €, ambele incluzând acces gratuit la camping şi transport auto gratuit la locaţia concertelor. Sunt numeroase locuri de parcare gratuite lângă camping, iar doritorii pot găsi chiar şi corturi de închiriat.

Festivalul Main Square din Arras: 5-7 iulie

O selecţie de artişti de talie mondială concertând într-o locaţie unică, patrimoniu mondial UNESCO,Festivalul Main Square din Arraseste, cu siguranţă, unul demn de agenda dvs. Anul acesta vor fi prezenţi Sting, Mike and the Mechanics, Stereophonics, 30 Seconds to Mars, Green Day şi mulţi alţii. Concertele au loc în Citadela din Arras, o locaţie inclusă în patrimoniul mondial, situată în mijlocul unui parc de 40 de hectare, la o oră distanţă cu maşina de Calais. Intrarea pe o zi este 49 €, iar un permis de trei zile costă 115 €. Puteţi rezerva locuri de campare pe website-ul festivalului.

Festivalul de Jazz din Gent: 11-21 iulie

Cel mai mare festival de jazz din Belgia,Festivalul de Jazz din Gentaduce o superbă selecţie de muzicieni de înaltă clasă. Anul acesta, printre alţii, s-au anunţat Elvis Costello & The Imposters, Bobby Womack, Jamie Cullum, DeeDee Bridgewater, Ramsey Lewis, Diana Krall şi Kurt Elling. Concertele au loc la centrul muzical De Bijloke, situat în inima oraşului Gent, la scurtă distanţă pe jos de centrul istoric. Sala principală de spectacole a fost cândva un spital medieval şi are o sonoritate minunată. Biletele încep de la 37 €, iar permisul de 8 zile la festival costă 240 €.

MyFerryLink efectuează 16 traversări zilnice pe ruta Dover–Calais. Tarifele pentru traversări tur-retur la un interval de zile încep de la doar 29£ şi pentru traversări tur-retur în aceeaşi zi de la doar 25£ pentru auto şi maxim nouă pasageri, în oricare sens.

Pentru cele mai bune tarife, vizitaţiwww.myferrylink.comsau apelaţi 0844 2482 100