1 Mai deschide sezonul estival. Marea este una din destinatiile preferate ale tinerilor. Ocazie buna pentru trupa Vama de a lansa videoclipul piesei „Perfect fără tine” Cântecul compus pe versuri de Tudor Chirilă este cadoul VAMA de 1 Mai pentru toți cei care își doresc să evadeze la mare.

Formația Vama a lansat duminică seara videoclipul piesei „Perfect fără tine” pe pagina oficială de Facebook. “Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii.” declara Tudor Chirilă.

”Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le presupune, le conține. Orice iubire ratată se reface mai întâi în brațele prietenilor. Așa că într-o zi, când nu mai poți, îți iei câmpii și fugi la mare. Asta am învățat eu că avem, fuga către mare ca să ne rescriem povestea. Pare un clișeu comercial. O fi. De câte ori nu fotografiezi răsăritul? Este un cântec vesel, optimist, de vară și pentru asta am ales ca refrenul să fie reggae. Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii.” Tudor Chirilă

Videoclipul a fost regizat de Alexandra Sandu. Scenariul videoclipului a pornit de la o idee a Alexandrei Sandu și este semnat de Alexandra Sandu, Tudor Chirilă și Emilian Floareș.

“Când am auzit piesa prima oară i-am spus lui Tudor în treacăt: Filmați un road trip, veselie, libertate, știi tu... și gata. Câteva zile mai târziu ne-am adunat într-o ședință și am început să dezvoltăm povestea. Ne-am permis să ne jucăm cu ea, să ne bucurăm de ea, hai să își ia o rulotă, hai să îi îmbrăcăm mai hippie, mai colorat, mai cu viață. Dincolo de firul poveștii, ne-am dorit ca atunci când se ajunge pe plajă, lumea să se simtă bine cu adevărat, camerele să stea la pândă și atât, iar la finalul videoclipului, privitorul să vrea să își sune doi prieteni și să plece la mare. Nu știu cum și cât din ce am intenționat va ajunge la privitor, însă ce s-a întâmplat la filmări ne-a depășit toate așteptările. Povestea din cadre și din spatele lor a fost de la început până la sfârșit una despre prietenie, veselie și dragoste de viață. Și, deși piesa se cheamă Perfect fără tine, toată călătoria asta a fost perfectă împreună.” Alexandra Sandu

Din distribuția videoclipului fac parte modelul Andreea Cohut și actorii Adelaida Perjoiu și Marius Chivu. Filmările au avut loc într-un apartament din București, pe Autostrada Soarelui, „în drum spre mare” și pe plaja Mării Negre, în localitatea Corbu.

Perfect fără tine este o producție Vama și Agenția de Vise. Cântecul se va auzi live în București pe 30 mai, într-un concert special în Silver Church, informeaza comunicatul remis Hotnews.ro.