In acesata seara, trupa de rock din Republica Moldova va sustine un concert-eveniment la Arenele Romane din Bucuresti. Show-ul de astazi incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, „Epizodia”, al patrulea din cariera, dupa „Orasul 511”, „Visatori cu plumb in ochi”, „Virgula”.

Alternosfera - Arenele RomaneFoto: HotNews.ro

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, cel mai important concert al formatiei de pana acum, asa cum singuri declara, baietii de la Alternosfera au pregatit nu mai putin de 28 de piese. Nu doar hiturile de pe albumul Epizodia vor fi cantate de trupa in acesata seara : alaturi de „”Singuratate”, „Nepoata lui Gagarin”, „Drumuri PI (necunoscute)” sau „Armata”, trupa a inclus in setlist si piese de pe albumele trecute: „Flori de mai”, „Ploile nu vin”, „Wamintirile”, „Inchisoarea alba”, „Columb”, „Femeia Nordica”, sau „511”.

De warm-up se va ocupa Serge Kino, care a deschis show-rile David Guetta, Above & Beyond, Ferry Corsten, Arty, KillSonik sau Mark Knight in Republica Moldova.

White Walls, trupa care „a pus metalul inapoi pe harta muzicii romanesti”, va deschide concertul Alternosfera din acesta seara. Constantenii au reusit marea performanta de a se clasa pe podiumul primilor 6 in The Global Battle Of The Bands, la Finala Mondiala care a avut loc in Malaysia in 2011, iar in acesta seara vor prezenta publicului din Bucuresti cateva piese in premiera, piese ce se vor regasi pe nou album al trupei, ce va fi lansat in toamna.

Programul evenimentului:

  • 19:00 - open doors
  • 19:30 - warm-up Serge Kino (DJ)
  • 20.30 - White Walls
  • 21.30 – Alternosfera

Biletele pentru acest eveniment se vor gasi incepand cu ora 18.00 la Arenele Romane, la pretul de 30 de lei. Accesul publicului sub 18 ani este interzis.

www.alternosfera.com/ www.facebook.com/alternosfera

Alternosfera - Ploile nu vin