Fiecare vara are cel putin o melodie care devine "coloana sonora" pentru fiecare petrecere pe plaja sau excursie. CNN a adunat toate hiturile verilor din ultimii 30 de ani, in baza clasamentelor Billboard, si a intocmit un top al acestor melodii, scrie Publika.md.

Piesa "When Doves Cry" interpretata de Prince a fost lansata in 1984 si a urcat rapid in topurile muzicale din acea perioada.

Din acest clasament nu putea lipsi Madonna, cu piesa "Papa Don't Preach", care a urcat rapid pe prima pozitie in topul celor mai tari melodii din SUA in august 1986.

Cele mai bune piese de vara sunt cele care nu au versurile complicate. Exact asa a fost caracterizata piesa "I Wanna Dance With Somebody", cantata de regretata Whitney Houston.

Si piesa lui Michael Jackson, "Dirty Diana", a fost indragita si fredonata de milioane de oameni. S-a intamplat in anul 1988. O vara mai tarziu, Richard Marx a incantat publicul cu piesa "Right Here Waiting". Vara anului 1993 a fost in zodia unei piese interpretata de sora mai mica a regelui Pop, Janet Jacskon, cu "That's the Way Love Goes".

Chiar daca au trecut 16 ani, cu siguranta, ritmurile piesei Macarena nu pot fi uitate.