Pe 31 iulie 2013, Gordon Matthew Thomas Summer, cunoscut ca STING, va reveni in Romania pentru un concert ce va avea loc la Romexpo, cu ocazia turneului Back To Bass. Acest turneu il prezinta pe Sting in postura in care a cunoscut consacrarea, cea de muzician rock. Concertul de la Bucuresti incheie Back To Bass Tour asa ca veti avea o ultima sansa sa-l vedeti live pe Sting si sa ascultati multe dintre hiturile sale precum Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle, Englishman in New York si multe altele.

Sting - Back To Bass - 2013Foto: D&D East Entertainment

In deschidere vor canta James Walsh si Mike & The Mechanics.

Concertul va incepe la ora 18.00.

Bilete, acces public

Organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Events si D&D East Entertainment, au oferit ultimele informatii legate de vanzarea de bilete si accesul publicului la concertul Sting.

Bilete

In ziua concertului publicul va putea cumpara bilete si de la punctul de vanzare Eventim ce va fi amplasat la Romexpo - la poarta B (dinspre Bulevardul Expozitiei). Eventim recomanda ca biletele sa fie cumparate din timp, pentru a evita cozile de la locatie. In ziua evenimetului biletele sunt disponibile si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Domo, Carturesti si Humanitas.

Pret bilete:

Normal Circle - 144.84 Ron

Silver Circle - 204.48 Ron

Golden Circle - 272.64 Ron

Tribuna - 479,25 Ron

Acces public

In ziua concertului accesul publicului se va face la ora 16.00. Accesul se va face doar pe Poarta B (intrare din Bulevardul Expozitiei).

Interdictii

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, spray-uri, bauturi sau mancare, obiecte contondente, casca de motocicleta, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale si semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Sting - Demolition Man (from the Back To Bass Tour 2013)