Spectacolul pentru selecţia reprezentantului României la Eurovision va avea loc pe 1 martie la Teatrul Sică Alexandrescu din Braşov, informeaza Agerpres care-l citeaza pe viceprimarul Adrian Atomei.

'O echipă de la TVR a fost săptămâna trecută la Braşov şi a pus la punct toate detaliile pentru organizarea spectacolului. Sala care a fost în renovare de anul trecut nu este gata, nu are mocheta şi scaunele puse, dar reprezentanţii TVR au spus că este mai bine, pentru că vor monta ei nişte gradene speciale pentru acest spectacol', a spus viceprimarul.

Deocamdată nu se ştie exact cât va costa biletul de intrare şi nici nu s-a estimat numărul spectatorilor.

Teatrul 'Sică Alexandrescu' a intrat anul trecut în reabilitare totală, fiind îmbunătăţit sistemul de sonorizare al sălii, scena, cabinele artiştilor, iar după preselecţia Eurovision se vor schimba scaunele din sala de spectacol. Viceprimarul a mai precizat luni că uşile pentru intrarea în sala mare a teatrului vor fi aduse din Spania, iar cortina din Austria, în urma licitaţiilor făcute.

După ce vor fi încheiate toate lucrările, sala va fi pusă la dispoziţie pentru organizarea de evenimente culturale.

'Ne-am propus atât la teatrul Sică Alexandrescu, cât şi la sala Patria să atragem tot mai multe evenimente culturale interne şi internaţionale, pentru că infrastructura permite acest lucru', a spus Adrian Atomei.