Vineri, 7 martie Open Pub (Tunari nr. 65) va gazdui un concert in acorduri indie al trupei We Singing Colors. La imbinarea dintre instrumente acustice, sunete electronice naive si muzica bazata pe armonii vocale gasim We Singing Colors. Pentru ei, cel mai scump instrument muzical e sufletul, care sta la baza tuturor pieselor.

We Singing ColorsFoto: webPR.ro

Exploreaza si experimenteaza tinuturi muzicale diverse si isi scriu propriile povesti pentru ca lumea sa intre in ele. De la instrumente(chitara, clapa, triola, oua, chimes) pana la locuri in care au sustinut concerte: cluburi, cafenele, festivaluri din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Targu-Mures dar si locuri mai putin obisnuite: pe acoperisuri, in parcuri, in taxi.

Piesa "Day for my eyes" a fost scrisa intr-o zi de iarna si cantata prima oara in public intr-un taxi. Acest fapt inedit a atras atentia unui blog din State si imediat interviul cu cei de la We Singing Colors a fost publicat.

Piesa lor in Romana "Cantec de seara" a fost inclusa in compilatia MAP, care reuneste 40 de trupe din intreaga lume. Astfel, We Singing Colors, ajungea singura trupa ce de-a lungul timpului a avut 2 piese in aceasta compilatie.

Ne vor povesti mai multe incepand cu ora 22:00 in Open Pub. Va asteptam sa le spunem impreuna "Bun venit", sa ne bucuram de povestile lor si sa avem o seara absolut minunata. After we ll gonna party all night long!!

Eveniment recomandat de HotNews.ro si Smile Media

Data si ora: Vineri, 7 martie. Ora 21:00

Locul: Open Pub (Str. Tunari nr. 65)

Concert: We Singing Colors

Intrarea: 10 Lei

Referinte online:

http://www.openpub.ro/

https://www.facebook.com/openpubbucuresti?fref=ts

We Singing Colors - Good Days/Bad Days