In noiembrie anul trecut publicul din Bucuresti si din Cluj avea o revelatie, intalnind o artista in deplinatatea cuvantului, un star international in devenire. Cei care au fost la concertele sustinute de Iyeoka si de trupa sa s-au indragostit iremediabil de pofta si ardoarea cu care canta, au fost fascinati de energia transmisa si de talentul indiscutabil al cantaretei americane de origine nigeriana, insotita de o trupa pe masura.

Iyeoka-BucurestiFoto: webPR.ro

Iyeoka revine in Romania pentru doua concerte ce vor avea loc pe 12 si 13 aprilie, la Bucuresti – in Hard Rock Cafe - si la Constanta – in clubul Doors.

Cu o personalitate puternica si un talent pe masura, Iyeoka are o poveste de viata demna de un film hollywoodian. Nascuta si crescuta in America din parinti nigerieni, Iyeoka a stiut tot timpul care ii sunt originile si a fost permanent preocupata de conditiile de trai din tara africana pe care a vizitat-o adesea. Foarte marcata de problemele sociale si economice din Nigeria, Iyeoka si-a cautat forta interioara pentru a ii putea ajuta pe semenii sai, reusind sa se implice in acte de caritate, dar mai ales sa compuna poezii cu mesaj puternic, devenite ulterior cantece ascultate de zeci de mii de oameni.

Initial, Iyeoka era farmacist practicant. Viata i s-a schimbat radical dupa un eveniment traumatic – avionul in care era a fost lovit de un fulger si intrase in picaj. Dupa ce a scapat nevatamata, constientizand valoarea fiecarei clipe, artista si-a propus sa faca numai lucruri pe care le considera sau le simte ca fiind importante. De atunci si-a dedicat viata muzicii si poeziei. A fost momentul in care s-a nascut cantareata Iyeoka, o artista puternica, cu mesaj, cu o forta interioara incredibila, ce se trage atat din traditia africana, dar si din civilizatia moderna americana.

Iyeoka este una dintre cele mai frumoase voci ale fusion-pop-ului contemporan. In limba ei materna, Esan, “IYEOKA” inseamna „Vreau sa fie respectata”.

La concertele de la Hard Rock Cafe si de la Doors vom auzi cu siguranta melodiile care au facut-o cunoscuta pe plan international: ”Simply Falling”, ”Revolution” sau “Say Yes”.

Preturile biletelor sunt:

Bucuresti – Loc la masa 80 de lei, fara loc 60 de lei (in presale) respectiv 90 de lei si 70 de lei in ziua evenimentului si la intrare

Constanta – Loc la masa 60 de lei, fara loc 40 de lei (in presale) respectiv 60 de lei si 50 de lei in ziua evenimentului si la intrare

Biletele cu loc la masa pentru ambele concerte (300 la Hard Rock Café si doar 50 la Club Doors) sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro iar biletele fara loc (300 la Hard Rock Café si 300 la Club Doors) sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts si Gala

Iyeoka - Simply Falling