Biletele pentru WonderDay, evenimentul-concept ce il va aduce in premiera in Romania pe renumitul artist Asaf Avidan, s-au pus de astazi in vanzare! Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay se va desfasura pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia.

WonderDay_2014Foto: webPR.ro

Biletele spre lumea fantastica WonderDay sunt disponibile incepand de astazi, 5 martie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

Early-Bird: 99 lei in perioada 5 martie – 5 aprilie;

Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;

On The Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alaturi de Asaf Avidan, in cadrul WonderDay vor sosi artisti aflati pentru prima data in Romania, productii artistice originale, toate acestea fiind plasate intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi. Publicul va avea ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale.

Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Asaf Avidan - Reckoning Song