Ultima saptamana a lunii martie aduce o serie de evenimente in premiera pentru scena bucuresteana. byron si Cuibul din Republica Moldova (trupa producatorului din Zdob si Zdub, Igor) vor canta in premiera acustic pe scena din Colectiv iar VAMA va deschide sezonul de concerte de primavara in cea mai fresh locatie de evenimente din Centrul Istoric, Re:public, brasserie & bierhalle. Ambele concerte au loc simultan vineri, 28 martie!

byron&CuibulFoto: webPR.ro

byron au lansat la sfarsitul lunii februarie cel de-al cincilea album, "Melancolic", ce cuprinde muzica serialului original HBO "Ramai cu mine". Albumul, ce contine 18 piese noi compuse de byron special pentru serial - printre care "Masa pentru doi" sau "Melancolic", piesa de generic - urmeaza in scurt timp sa fie disponibil pe scara larga in format fizic si digital. In concertul de pe 28 martie byron vor canta atat piese de pe acest nou material cat si piese mai vechi, toate urmand a reinterpretate in variante acustice. Dupa ce au intampinat primavara cantand la Moscova in deschidere pentru Morcheeba, cei de la Cuibul vin la Bucuresti alaturi de byron pentru un concert acustic! Cuibul este o formatie din Chisinau infiintata de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub) si activa inca din 1991. Dupa 6 albume, urmeaza o perioada de pauza si apoi o revenire in 2010 cu un nou material muzical. Anul 2013 gaseste formatia stabilindu-se intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat. Impreuna cu Lidia, Cuibul a inregistrat un nou album ce curand va aparea pe piata.

Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste. Cu o capacitate de peste 800 de persoane, Re:public va gazdui in curand o serie de evenimente speciale marca BestMusic Live Concerts.

Bilete pentru ambele concerte gasiti pe www.iabilet.ro la pretul de 30 de lei pentru byron si Cuibul respectiv 50 de lei pentru concertul VAMA din Re:public

VAMA, byron si Cuibul - doua evenimente marca BestMusic Live Concerts!