BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 3 aprilie 2014, incepand cu ora 21:30, la un nou concert pentru prieteni sustinut de legendara trupa COMPACT! Pe 3 aprilie veti putea asculta in premiera live noua piesa Compact - "Zambetul din ochii tai", piesa ce va fi inclusa pe noul album al trupei care va fi lansast in acest an.

CompactFoto: webPR.ro

Infiintata in 1977 la Cluj-Napoca, adica de mai bine de 35 de ani, COMPACT si-a castigat in lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupa emblema a rockului romanesc! In 1980 dupa doar 3 ani de activitate, castiga marele premiu la festivalul "Perpetuum Vox Transilvaniae", exact in momentul cand Paul Ciuci se alatura trupei. La nici doi ani castiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinesti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot in acelasi an apare si primul LP al trupei in seria "Formatii rock" la Electrecord. COMPACT au sustinut in acea perioada aproximativ 300 de concerte pe an, asa ca in 1985 trupa scoate "Fata din vis", LP care le aduce si succesul la nivel national. Dupa turnee in URSS si Bulgaria, trupa scoate in 1988 albumul "Cantec pentru prieteni", album ce le aduce consacrarea pe piata muzicala romaneasca. Pana in 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, intr-adevar una din valorile muzicii romanesti!

Biletele pentru concertul COMPACT din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts - www.bestmusic.ro

Parteneri media: Timesnewroman, METALHEAD, Ziarul Ring, Libertatea, Magic FM, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, infomusic.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Orasulm.eu, Iconcert, Maximumrock, Letsrock, InOras.ro, Musicnights.ro si PORT.ro

Compact - Zambetul din ochii tai