Smiley, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului, va canta pentru prima data in cel mai mare club de muzica live din Romania, Club LIVE, vineri, 25 aprilie. Veti petrece o seara magica si veti fi martorii unui show deosebit, fredonand piese precum “Acasa”, “Dream Girl”, “Criminal”, “Dincolo de cuvinte”, “Dead Man Walking”, “Preocupat cu gura ta”, “Cai verzi pe pereti, “Am bani de dat”. Cei prezenti la eveniment vor avea parte de un eveniment plin de energie, emotionant si bogat in trairi si semnificatii.

Afis SmileyFoto: webPR.ro

Biletele pentru concertul SMILEY din Club Live pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, pe www.bestmusic.ro, www.myticket.ro , www.eventim.ro, la pretul unic de 60 de lei (biletele nu includ loc la masa). Biletele se mai gasesc si in reteaua de magazine UMAN din toata tara: Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr 30 si in Baneasa Shopping City; Cluj si Iasi: in Iulius Mall; Timisoara: in Uman Shop, Outlet si Core;- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3.

Pentru informatii si rezervari, sunati la 0725415465. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00 ( accesul permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani).

Sprint Media Group a deschis cel mai mare club de muzica LIVE din Romania, incepand cu luna februarie, aducand un concept inovator si o experienta noua tuturor bucurestenilor, alaturi de tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un act artistic de calitate. Club LIVE (str. Turturelelor, nr 11) va fi gazda perfecta pentru iubitorii de muzica live, care vor avea parte de cele mai tari concerte si petreceri. Pe langa serile de vineri in care un nume mare din industria muzicala romaneasca va urca pe scena, in fiecare sambata va fi LIVE MUSIC NIGHT, o seara deosebita cu muzica live de calitate.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Europa FM, Libertatea, UTV, EVZMonden, roevents.ro, Radar de Media, Top Romanesc, Hotnews, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Blitz TV, Romania Libera, Manager express, Academia Catavencu, eva.ro, ziare.com, cinemagia.ro, 220.ro, iconcert.ro, maximumrock.ro, trilulilu.ro, sapteseri, Ziarul Ring, mixtopia.ro, inoras.ro, urban.ro, zonga, port.ro, infomusic.ro, orasulm.eu, letsrock.ro, rockstage.ro, musicnights.ro, artasunetelor, concerte-azi.ro.