Cu peste 30 de ani de muzica si 12 albume de studio in spate, Dream Theater continua sa-si uimeasca fanii cu piese inovative, concepte bine gandite si servite in prestatiile live fara cusur. Pe masura ce timpul a trecut, show-rile live au devenit din ce in ce mai complexe, imbogatind experienta spectatorilor nu numai cu piesele de exceptie Dream Theater , dar si cu un ansamblu de lumini, imagini si efecte vizuale, prezentandu-se pe scena la un nivel colosal.

Dream-Theater-posterFoto: webPR.ro

Intr-un interviu acordat recent pentru Classic Rock Russia, vocalul James Labrie dezvaluie cateva lucruri interesante legate de ceea ce inseamna showul "Along For The Ride - An Evening With Dream Theater Tour 2014": "Cel mai important aspect pe care il avem in vedere este, bineinteles, muzica. Nu ar avea niciun rost sa alcatuim latura vizuala daca nu am avea piesele care sa rezoneze cu ascultatorii. Dar partea care ne entuziasmeaza cel mai mult este ca muzica noastra se preteaza unei imagistici extraordinare. Astfel, ansamblul de muzica insotita de efecte vizuale imbogateste si vine in sprijinul mesajului pe care incercam sa il transmitem pe plan muzical si cu ajutorul versurilor noastre."

Interviul integral Dream Theater

Dream Theater, cea mai buna trupa de rock progresiv, revine in Romania, dupa 12 ani, pe 28 iulie 2014, la Romexpo in Bucuresti. Concertul face parte dintr-un amplu turneu, intitulat "Along for the Ride - An evening with Dream Theater Tour 2014".

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.