Aflati pe ultima suta de metri cu promovarea melodiei Miracle, Paula Seling si OVI, reprezentantii Romaniei au finalizat videoclipul melodiei cu care ne vor reprezenta la Eurovision anul acesta. Clipul spune povestea miracolului renasterii naturii, in imagini de o frumusete deosebita. Intr-o camera degradata, cu interior scorojit, incepe ploaia, care se prelinge peste tot - in interior, pe peretii camerei, peste mobilierul vechi. Apa care a patruns in toate ungherele face posibila renasterea naturii si transformarea interiorului intr-un tot viu. Videoclipul piesei Miracle a fost filmat intr-un timp record - o zi, insa editarea si efectele vizuale create in videoclip au mai necesitat cateva zile de lucru ale echipei coordonate de regizorul Alex Ceausu. Clipul va fi postat in cursul acestei zile pe site-ul oficial al competitiei - eurovision.tv - si va putea fi vazut, de asemenea, pe toate canalele de comunicare ale Televiziunii Romane.

Miracle - videoclipFoto: webPR.ro

"Miracolul nostru a inceput, pentru mine, in iunie, anul trecut, cand am compus piesa alaturi de Philip Halloun, si a continuat in toamna, cand intram in studio, in Oslo, cu Beyond51 si incepeam munca la productia piesei. E o bucurie sa vad astazi forma completa acestui proiect, prin lansarea videoclipului, realizat cu ajutorul unor profesionisti adevarati, precum regizorul Alex Ceausu si coregrafa Judith State", declara OVI.

La randul ei, Paula Seling vorbeste despre mesajul videoclipului si despre efortul realizarii lui: "Imi place mult viziunea lui Alex Ceausu. Clipul vorbeste despre miracolul vietii, venit din alt miracol - al iubirii. In camera goala renaste natura dintr-un alt miracol - apa, sursa vietii. Lumea este plina de miracole, depinde doar de noi sa le percepem, lucru pe care, intr-o alta forma, il spune si Albert Einstein. Filmarile au fost destul de solicitante, au fost aproape 24 de ore, intr-o casa fara incalzire, prin care batea vantul, unde mai apoi ne-a plouat artificial si ne-a suflat taifunul. E bine ca nu am racit, desi am suferit, ceva timp, de frig, cantand in ploaie si vant. In final, videoclipul este - miraculos. Speram sa va placa."

Telespectatorii Telejurnalului TVR 1 au putut urmari imagini in premiera din clipul celor doi artisti, realizat de echipa:

Regizor: Alex Ceausu

Machiaj: Romelia Pelin @ilovemakeup

Hair-stylist: Marius Costea (Jovsky Studio)

Coregrafie: Judith State, Mircea Andrei Ghinea

Styling: Amir Dobos, Magda Mohamed.

Pe 29 aprilie, Paula Seling si OVI vor pleca spre Copenhaga, unde se desfasoara finala internationala Eurovision Song Contest. 37 de tari participa la competitie, reprezentantii nostri urmand a urca pe scena in cea de-a doua semifinala, pe 8 mai si - daca se califica - in finala din 10 mai.

Mai multe informatii despre concursul Eurovision din acest an gasiti pe eurovision.tvr.ro si pe www.facebook.com/eurovision.romania.