Formatia Zero a lansat cel mai nou videoclip - Inima de gheata, alaturi de Alexandra Stan. Piesa este o coproductie Fonogram Studios si Roton. "Inima de gheata" are la baza ideea sufletelor pereche, a oamenilor care cauta o viata intreaga iubirea adevarata. Insa, uneori, in drumul spre jumatatea noastra, ne lovim de persoane care ne aduc suferinta. Cu toate acestea, mesajul piesei este acela ca speranta nu trebuie sa moara pentru ca pe fiecare il asteapta, undeva, acel cineva care ii va face viata minunata.

Zero feat. Alexandra StanFoto: webPR.ro

"Am auzit 'Inima de gheata' pentru prima data in studio si mi-a placut, asa a inceput colaborarea. Este o piesa frumoasa, cu mesaj si cu emotii, asa ca sper sa va placa" a declarat Alexandra Stan.

Videoclipul prezinta, cu un aer melanolic, faptul ca majoritatea oamenilor asteapta acea persoana speciala si ca deseori nu este cea la care ne asteptam. Atat piesa cat si videoclipul ne indeamna sa nu renuntam, sa continuam sa luptam pentru ceea ce ne dorim, chiar daca uneori dureaza ceva pana topesti o inima de gheata.

"Pentru trupa Zero 'Inima de gheata' este un alt pas, unul pe care ni-l doream. Piesa are mesaj, are sound-ul potrivit, iar vocea Alexandrei se potriveste perfect. Ne bucura colaborarea si speram ca piesa sa fie pe placul tuturor", a declarat Vlad Manolache, basistul trupei Zero.

Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TrupaZeroOfficial

Detalii "Inima de gheata":

Artisti: Trupa Zero & Alexandra Stan

Casa de discuri: Roton

Muzica: Vlad Manolache si Alex Cotoi (Fonogram Studios)

Text: Vlad Manolache, Ionut Bacula

Video: Khaled Mokhtar

Productie: Alex Cotoi, Fonogram Studios