Pe 9 mai EUROPAfest celebreaza Ziua Europei prin doua concerte: trupa greceasca Vassilis Blue Sotiriou & BRB va evolua pe scena neconventionala a Ibis Caffe, incepand cu ora 20:00 si Alex Hahn & The Blue Riders / UK, Australia la Marul de Aur de la 20:30. Trupa Vassilis Blue Sotiriou, un ansamblu indraznet cu accente de jazz, blues, funk si soul este o trupa cu traditie, dar totodata in continua cautare si redescoperire care va va impartasi experienta si emotia celor peste 20 de ani de muzica. BRB a luat nastere in 1987, odata cu aparitia blues-ului pe scena din Thessaloniki.

AlexHahnandtheBlueRidersFoto: jmEvents.ro

De atunci, trupa a participat la fiecare festival din orasul natal, a colaborat si a cantat live alaturi de nume mari ale muzicii din Grecia. Vassilis Blue & The BRB va deschide Caffe Festival.

Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul EUROPAfest, fiind un concept gandit sa apropie publicul de muzica buna si sa largeasca sfera amatorilor de jazz si blues, inlocuind rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prietenoasa. Timp de 2 saptamani, cafeneaua hotelului Ibis Bucuresti Nord din Calea Grivitei 143 va gazdui evolutii live extraordinare, cu nume actuale ale muzicii, care vor sustine concerte si jam sessions in mijlocul publicului.

Pentru o seara de muzica buna si distractie de calitate alaturi de prieteni, Ibis Caffe a creat un pachet special care include bilet la concert si o bautura la alegere (vin / bere / cafea / ceai / racoritoare ), la pretul de 39 de lei / persoana, iar grupurile de peste 5 persoane au o reducere suplimentara, pretul fiind de 35 lei. Rezervarile se fac la Ibis Nord: 0374 130 039 sau 021 300 9110

Alaturi de cantareata australiana Alex Hahn, la mixul de muzica blues, soul, jazz, gospel si funk isi aduc contributia si ceilalti membri ai trupei The Blue Riders: Luke Thomas – clape, Stephen Peter McHale – chitara, Thomas Moore – bas, Thomas Patrick – tobe, ansamblu care va umple cu autenticitate, bucurie si prospetime scena Marului de Aur. Dupa ce s-au mutat in Marea Britanie, Alex Hahn & The Blue Riders au pornit in turneu pentru a prezenta publicului european noul album, un tribut adus Ettei James si s-au bucurat de un real succes.

Rezervari pentru concertul de la Marul de Aur: 0742 582 728.

Agenda EUROPAfest, 8-24 mai, este una atractiva si conceputa special pentru publicul iubitor de muzica buna si frumos.

Detalii despre concertele viitoare si bilete se gasesc pe site-ul www.jmEvents.ro.