Concertele artistei italiene de muzica pop Maria Nazionale care urmau sa aiba loc in 13 mai - la Sala Palatului din Bucuresti si 15 mai - la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca se amana pentru luna octombrie 2014, astfel: 2 octombrie la Bucuresti si 4 octombrie la Cluj-Napoca. Din cauza unor motive independente, organizatorii au fost nevoiti sa modifice datele celor doua concerte din Romania, insa isi mentin promisiunea unor spectacole pline de emotie in toamna acestui an.

"Sunt foarte incantata sa ajung anul acesta pentru prima data in Romania. Chiar daca nu vom reusi sa ne intalnim in luna mai, cu siguranta ne vom vedea in octombrie la Bucuresti si Cluj-Napoca, pentru un concert plin de emotie. Ne vedem in toamna", declara Maria Nazionale.

Biletele vandute pentru concertele din 13 mai - Bucuresti si 15 mai - Cluj-Napoca vor ramane valabile pentru concertele din toamna din datele de 2 octombrie - Bucuresti si 4 octombrie - Cluj-Napoca. Persoanele care doresc sa recupereze contravaloarea biletelor sunt rugate sa se adreseze in perioada 8 mai - 7 iunie 2014 punctelor de vanzare Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), sediul Amprenta Advertising, Iulius Mall Cluj sau Polus Center Cluj de unde au achizitionat tichetele, iar in cazul celor achizitionate online sa trimita o solicitare la adresa contact@eventim.ro si sa returneze biletele in original pana la data limita la birourile Eventim.