Doar o zi ne desparte de prima aparitie in Bucuresti a legendarei formatii americane Dog Eat Dog, concert ce are loc marti, 13 mai la Club Colectiv din Bucuresti. Si pentru ca un asemenea eveniment are nevoie de invitati speciali, marti ii avem pe scena si pe Coma, Niste Baieti si Rock N Ghena. Showul se va bucura de un setlist de peste 100 de minute ce include albumul All Boro Kings, alaturi de piese din intregul catalog discografic. Dupa concert si intre piese, afterparty Rockin’ with the 90’s cu piese care au facut istorie in anii '90!

DED la BucurestiFoto: webPR.ro

Formata in 1990 in New Jersey, DOG EAT DOG a tinut varfurile topurilor internationale in anii 90, la inceput ca o trupa de hardcore fusion cu rap, funk, ska si hip-hop alaturi de inconfundabilul saxofon. Hituri ca "No Fronts", "Who's the king", si "If These are good times" de pe albumul "All Boro Kings" i-au propulsat in heavy rotation pe toate canalele muzicale si radiourile din SUA si Europa devansand nume ca Alanis Morissette, Weezer, H-Blockx sau Portishead. Cu patru albume la activ au castigat mai multe premii MTV, pe vremea cand postul muzical difuza... muzica.

Si pentru ca Dog Eat Dog este una din legendele muzicii rock americane, ne-am gandit sa iti facem inca o invitatie, asta in cazul in care nu te-ai hotarat deja sa ajungi la concert.

Pana pe 12 mai inclusiv gasesti bilete la pretul de 40 de lei. Mai mult, la intrare gasesti bilete la pretul de 55 de lei iar berea va avea un pret special de 6 lei.

Programul evenimentului:

Dog Eat Dog - 23:10

Coma - 22:00 - 22:50

Niste Baieti - 21:00 - 21:40

Rock N Ghena - 20:00 - 20:40

Afterparty Rockin' with the 90s cu Buvnitz

Punctele de vanzare au ramas aceleasi:

www.iabilet.ro si in retelele www.Eventim.ro, www. Myticket.ro si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si oficiile Postei Romane.

Bilete se gasesc si in reteaua de magazine UMAN din toata tara: Bucuresti - Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi - Iulius Mall, Timisoara - in UMAN Shop si Brasov - Muresenilor 3 dar si in magazinele SENIA din Magazinul Muzica si din Constanta precum si la club Rockstadt din Brasov!

Un eveniment METALHEAD cu sprijinul Colectiv, powered by CIUC PREMIUM, berea oficiala a muzicii live!

Club Colectiv - Strada Tabacari Nr. 7, Bucuresti

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.9670741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).