Sarah Brightman va concerta la Sala Palatului pe 13 noiembrie. Concertul, care face parte din turneul mondial Dreamchaser - inceput in 2013 si care insumeaza peste 100 de concerte pe 5 continente - fusese initial programat la Bucuresti pe data de 28 octombrie. Datele turneului din aceasta toamna au fost modificate, insa, din cauza antrenamentelor pe care soprana le desfasoara intensiv pentru misiunea in spatiu ce va avea loc anul viitor, cand Sarah Brightman va deveni prima artista care va inregistra un cantec in spatiu.

Sarah Brightman - DreamchaserFoto: webPR.ro

Sarah Brightman - Dreamchaser - un show nepamantean, pe 13 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Artista va fi acompaniata de 30 de muzicieni si va prezenta publicului o productie grandioasa, inspirata de apropiata incursiune in spatiu. Vocea sopranei, care depaseste trei octave, tinuta sa eleganta si efectele speciale il vor purta si pe spectatorul din Romania in lumea viselor.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Librariile Humanitas, Adevarul, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe vandbilete.ro,bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro si bilet.ro.

Pretul unui bilet este de 750 de lei (categoria VIP), 500 de lei (categoria I), 350 de lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria a III-a).