Grupul german de (teutonic) thrash-metal Contradiction vor sustine un concert in cadrul finalei nationale a concursului Wacken Open Air Romania 2014 ce va avea loc in 26 iunie, in clubul Oldies din Sibiu. Pe scena de la Sibiu vor concura in finala din acest an trupele: An Theos (Bucuresti), DinUmbra (Bucuresti), Dirty Shirt (Seini), Hathor (Galati), The Untold Faith (Carei) si Vespera (Cluj-Napoca).

ContradictionFoto: webPR.ro

Contradiction se vor afla pentru a patra oara in Romania, dupa concertele din cadrul Festivalului Rockin`Transilvania (2009, 2010) si 2 concerte de club in 2013 (Sibiu, Timisoara). "Noi am cantat de mai multe ori in cadrul festivalului Wacken Open Air, motiv pentru care stim cat de mult inseamna pentru o trupa sa participe la acest mare festival" a declarat chitaristul Oliver Kamper.

Trupa Contradiction apartin generatiei thrash metal din anii '80. Grupul a aniverseaza anul acesta 25 de ani de activitate, ani presarati cu numeroase concerte alaturi de trupe de renume ale genului (Overkill, Sacred Reich, Down, Kreator sau Iced Earth), participari la festivaluri (Wacken Open Air, Rock Hard Festival, Rock Harz, etc), precum si turnee alaturi de mari nume ale genului.

Cea de-a douazecea aniversare a fost marcata de lansarea celui de-al saselea album de studiou al grupului, intitulat The Essence Of Anger, aparut la LA Records/Intergroove si urmat de un turneu international de promovare care a trecut deja prin tari precum Germania, Italia, Elvetia, Malta, Romania, Portugalia, Olanda sau Rusia.

2014 este un an special pentru Contradiction: la aniversarea celor 25 de ani de activitate se adauga si concertul cu numarul 500 din istoria trupei dar cel mai important va fi cu siguranta lansarea celui de-al saptelea album, care va oferi muzical tot ceea ce isi doreste un iubitor al metalului: piese melodice punctate cu un sound agresiv.

Mai multe informatii despre Contradition gasiti pe paginile oficiale ale trupei:

Facebook.com/contradictionmetal

myspace.com/contradictionmetal

www.contradiction.de