Dupa succesul primului sau concert sustinut in Romania chiar la inceputul acestui an, incantatoarea Delilah revine la Bucuresti pentru un show special in cadrul unuia dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii – WonderDay. Cei care au ratat atunci intalnirea cu tanara englezoaica vor avea sansa sa o vada si sa o asculte live vara aceasta, intr-o zi minunata de 29 iunie, la Palatul Mogosoaia. Delilah se alatura astfel unui line-up de poveste, alaturi de Tape Five, Noora Noor si Asaf Avidan in cadrul primului eveniment-concept din Romania.

Delilah la WDFoto: webPR.ro

Cu o aparitie extrem de senzuala si o voce pe cat de puternica pe atat de diafana, Delilah a oferit fanilor sai din Romania un concert de neuitat in aceasta primavara. Intr-o atmosfera intima si extrem de relaxata, Delilah a avut un program acustic care a surprins peste masura audienta, artista parasind scena dupa minute in sir de aplauze, lasand in urma promisiunea unei reveniri. Si s-a tinut de cuvant caci Delilah revine la Bucuresti vara aceasta pentru o noua reintalnire cu cei care au ascultat-o deja live si au ramas indragostiti iremediabil de sunetul vocii sale, dar si cu cei ramasi cu regrete dupa ce au ratat primul show.

Concertul din cadrul WonderDay se anunta asadar unul aparte, fiind prima reprezentatie a artistei in Romania intr-un cadru mult mai larg, intr-un decor fabulos prilejuit de domeniul Palatului Mogosoaia. Delilah va aduce pe scena o parte dintre cele mai cunoscute piese ale sale printre care “Love You So”, “Breathe”, “Inside My Love”, “Shades of Grey”, senzuala “Go” sau deja celebra “Time”, single inregistrat alaturi de Chase&Status in 2011.

Nascuta in anul 1990 la Paris, intr-o familie pasionata de muzica, Delilah si-a aratat talentul de mica, la 12 ani compunand deja prima sa piesa. Casele de discuri nu au ratat ocazia si au inceput sa o curteze, Delilah devenind unul dintre cele mai promitatoare noi “produse muzicale”. In 2012 a aparut primul sau album, From the Roots Up, o colectie de piese cu variate influente urbane, de la acustic si dub, pana la drum & bass si dubstep, stilul sau ajungand sa fie comparat tot mai des cu artisti ca Portishead, Ella Fitzgerald, Alanis Morissette, Aaliyah, Nine Inch Nails sau Chaka Khan. Live, Delilah este intotdeauna o prezenta seducatoare, muzica ei fiind tot mai des auzita pe scenele festivalurilor europene. Dupa ce anul trecut a fost headliner pe scena Fusion in cadrul festivalului Exit (Serbia), anul acesta artista se alatura lui Asaf Avidan in Ziua Minunilor de la Mogosoaia, in cadrul unui program din care vor mai face parte si Noora Noor si Tape Five.

Aflat la prima editie, WonderDay promite o zi de neuitat, intr-un decor de poveste gazduit de unul dintre cele mai frumoase locuri din preajma Bucurestiului: domeniul Palatului Mogosoaia. Printre fascinante cladiri brancovenesti si copaci seculari, WonderDay recreeaza o lume de basm in care grijile dispar iar publicul se bucura de cea mai relaxanta zi din vara, in compania unor concerte de neratat!

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

  • Regular:  139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
  • On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.