Kurt Elling concerteaza in premiera la Bucuresti pe 5 Martie 2015 la Sala Radio. Te ia de mana, te conduce printr-o poveste, iti da drumul in gol, doar ca sa te prinda din nou. E vocea lui Kurt Elling, omul care aduce impreuna pe aceeasi scena rimele albe si jazz-ul multicolor. Cu un premiu Grammy si cate o nominalizare pentru fiecare dintre cele 10 discuri ale sale, americanul din Chicago seteaza standardele vocalistilor de jazz.

Kurt EllingFoto: Twin Arts

Prezenta magnetica a lui Kurt Elling ne duce cu gandul la Frank Sinatra. Nu si la stralucirea reflectoarelor insa, pentru ca la Elling, ceea ce straluceste cel mai tare e cuvantul. Citeaza in versurile sale poeti precum Rumi sau Pablo Neruda, intr-un mix de epic si liric, presarat cu momente nebune de improvizatie si scat singing.

Intr-o permanenta schimbare, pe un teritoriu extrem de vast, stilul lui Kurt Elling evolueaza continuu si, odata cu el, ceea ce noi numim jazz.

Pe 5 Martie 2015, Kurt Elling va prezenta pe scena Salii Radio proiectul "Passion World", prin care artistul american exploreaza metamorfoza iubirii intr-o calatorie muzicala in jurul lumii, prezentand publicului cele mai rafinate si apreciate balade de dragoste si despartire.

Line Up: Kurt Elling-voce; Gary Versace-pian; John McLean-chitara; Clark Sommers-bass; Bryan Carter-tobe.

Program

Concertul incepe la ora 20:00, iar accesul in sala se face incepand cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Inregistrarea audio/video este interzisa pe toata durata concertului!

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costa 85, 125, 145 de lei in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

Video

https://www.youtube.com/watch?v=x8PK-m_Nqoo

Detalii pe: www.twinarts.ro si pe pagina de Facebook Jazz Night Out.