A fost odata ca niciodata, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se impletesc cu energia unor oameni minunati, dand nastere unei povesti live fabuloase - WonderDay! Pregatirile pentru Ziua Minunilor de pe domeniul Palatului Mogosoaia au intrat in linie dreapta, iar in mai putin de doua saptamani, pe data de 29 iunie, evenimentul isi va deschide pentru prima data portile publicului larg. Sustinut de Volksbank si Silva, la WonderDay vor concerta intr-un spatiu autentic de poveste: Asaf Avidan, Delilah, Moonlight Breakfast, Tape Five si Aylin & The Lucky Charms.

WonderDayFoto: webPR.ro

Incepand cu ora 16:00, publicul este asteptat cu mic cu mare la WonderDay unde organizatorii au pregatit un program artistic deosebit. Elementele de poveste ce vor prinde viata, concertele de exceptie si activitatile felurite vor cuprinde inca de la inceputul evenimentului intreg domeniul Palatului Mogosoaia, spectatorii fiind sfatuiti sa soseasca inca de la deschiderea portilor pentru a se putea bucura de experienta WonderDay completa.

Seria concertelor va debuta putin dupa ora 17:00 pe acorduri de jazz cu influente pop si retro, alaturi de Aylin & The Lucky Charms. Incepand cu ora 18:15, publicul va fi condus in atmosfera chic a anilor '20 alaturi de Tape Five, unul dintre cele mai apreciate proiecte electro swing la nivel mondial, alaturi de care va putea dansa ca la marile petreceri ale vremii. Moonlight Breakfast revine in Romania cu o apartie live in forta si va urca pe scena WonderDay incepand cu ora 19:45, fiind urmata la ora 21:15 de setul acustic al seducatoarei Delilah, artista promitand tuturor fanilor un spectacol surprinzator "ce nu va fi uitat prea curand". Mult-asteptatul solist Asaf Avidan va incheia de la 22:30 seara concertelor WonderDay cu un set acustic impresionant, parte a noului sau proiect solo.

Publicul pasionat de calatorii, aventuri in lumea mare si descoperiri va avea ocazia sa-i intalneasca la WonderDay pe cei mai cunoscuti reprezentanti ai blogosferei din Romania in cadrul zonei de travel-sharing, Traveler's Tale. Prima sesiune de discutii, "I Wander through the Wonderful Sounds", va incepe la ora 19:15 si promite inconjurul lumii timp de o ora prin muzica si sunete. Povesti despre cele mai frumoase locuri vizitate, intamplari inedite si oameni cu experiente impresionante vor fi impartasite de la ora 20:45 in cadrul celei de-a doua sesiuni, "I Wander through the World's Wonders".

Alaturi de concertele de exceptie si sesiunile de discutii, la WonderDay publicul va avea ocazia sa descopere tainele mestesugurilor stravechi, dar si frumusetea copilariei ascunse intr-un sertar cu amintiri in cadrul numeroaselor activitati, workshop-uri si surprize pregatite de partenerii evenimentului pe taramul fabulos al domeniului Mogosoaia.

Special pentru toti spectatorii WonderDay, Palatul Mogosoaia va fi deschis intre orele 16:00 - 18:00 si va putea fi vizitat gratuit. Picnicul pe domeniul Palatului Mogosoaia va fi interzis pe durata evenimentului, dar si in perioada amenajarii acestuia, in zilele premergatoare datei de 29 iunie.

Biletele pentru WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la pretul de 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 160 de lei.

Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.