Desi in aceasta perioada Alternosfera este in studio si lucreaza pentru un nou album - partea a treia a tripticului conceptual Epizodia, care va fi lansat in aceasta toamna, - formatia va fi prezenta la multe dintre festivalurile importante ale verii. In acest sfarsit de saptamana formatia de rock din Republica Moldova, va sustine vineri, 27 iunie 2014, pentru prima oara un concert in Oradea, in cadrul festivalului Love for LIVE. Sambata trupa va sustine un recital open-air La Capite, in Timisoara, iar duminica se vor afla la Cluj, la prima editie a festivalului We are Rocking the City.

we are rocking the city 2014Foto: webPR.ro

Pentru prima oara in istoria trupei, Alternosfera va sustine un concert la Oradea, in cadrul festivalului LOVE FOR LIVE. Organizata la Moara Rasarit, editia de debut a festivalului scoate in evidenta diversitatea muzicala si respecta conceptul de „concert live”.

Sambata, 28 iunie 2014, dupa orele 21.00, ALTERNOSFERA se vor afla la Timisoara. Concertul va avea loc in aer liber, La Capite, intr-un spatiu in care trupa concerteaza pentru prima oara.

Duminica, 29 iunie 2014, Alternosfera vor fi headlinerii primei editii a festivalului We Are Rocking The City, festivalul de rock al Clujului. Evenimentul se va desfasura in Piata Unirii si va fi cu intrare libera.

Mai multe detalii despre concertele Alternosfera mentionate si despre urmatoarele evenimente se pot gasi pe pagina de facebook a trupei https://www.facebook.com/Alternosfera, sectiunea evenimente.

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan (voce, clape), Marin Nicoara (chitara, clape), Serghei Aladin (chitara, clape), Dima Scripnic (bass), Anatolii Pugaci (tobe).