Veteranii de la Z.O.B. si I'm the Trip deschid concertul lui Billy Idol din Capitala. Portile Arenelor Romane se deschid de la ora 19.00, iar prima trupa, I'm the trip, urca pe scena la ora 19.30. Un concert organizat de Events si recomandat de Rock FM si Prima TV.

Billy Idol la BucurestiFoto: webPR.ro

I'm the Trip s-a format in mai 2012 din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ ale carui influente principale vin din desert rock, punk si grunge. Formatia a debutat in decembrie 2012, bucurandu-se de succes de la prima aparitie, pana in prezent cantand alaturi de trupe precum Partizan, Infected Rain, Grimus sau Touluse Lautrec. I'm the Trip este castigatoarea competitiei Maximum Rock Suport Pentru Underground 2014. Repertoriul formatiei cuprinde in special piese proprii, dar si remake-uri ale unor piese marca Billy Idol, Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal sau White Stripes. Spectacolul I'm the Trip inseamna multa energie, prospetime si un sound aparte. I'm the Trip sunt: Bass - Adi Seven / Chitara; Voce - Gabi / Percutie - Jose Tamborilero / Chitara - Gabriel Sarkadi.

Z.O.B. aniverseaza anul acesta 21 de ani de cariera. 2014 a adus schimbari in componenta formatiei. Forest, fostul tobar, a plecat la Londra, fiind inlocuit de Doru Cinca, fost tobar la Trupa Veche, iar Lonti a hotarat si el sa se retraga. Astfel, Zob are acum in componenta 3 persoane: Vlase, Mosu si Doru. Membrii trupei ZOB au cantat si in deschiderea primului concert al lui Billy Idol in Romania, in 2006, o colaborare care s-a dovedit de success.

La concertul de duminica, de la Arenele Romane, fanii starului britanic mai pot achizitiona doar bilete in ring (Regular) la pretul de 160.5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Parteneri: TVH, TV City, Romania TV, Viva, Catavencii, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Jurnalrock.ro, Romanian Rock Radio, Comunicatedepresa.ro, Media Image, MediaIQ, ROI Media, Unirea Shopping Center, The Light Cinema.