Legendarul muzician Billy Idol a dezvaluit in exclusivitate pentru Hotnews.ro care a fost sursa de inspiratie pentru numele piesei care a dat si titlul albumului lansat in anul 1984 - "Rebel Yell": "Eram la o petrecere si ei (The Rolling Stones n. red.) beau niste sticle de bautura denumite 'Rebel Yell'. Pe atunci eu lucram la album si mi s-a parut ca ar fi un titlu potrivit pentru album".

Billy IdolFoto: Events

"Piesa (Rebell Yell - n.red.) era de fapt un suspin al dragostei. Orgasmica, sexuala, era despre faptul de cat de extraordinare sunt femeile. Ele au un loc in care se pot retrage in propriile lor corpuri. In sensul sexual este un lucru foarte profund. Am cantat practic despre frumusetea extraordinara a femeilor".

"Personal mi-au placut o gramada de trupe din anii '60, The Who, The Beatles, The Stones. Astfel noi ne cautam propria noastra identitate muzicala. In 1976, aveam in jur de 20 de ani si am inceput sa cantam propria noastra muzica, viziunea noastra asupra rock'n roll-ului (...) Mi-am dorit ca rock'n roll-ul sa fie simplu. Asta am cautat in punk-rock si asta a fost modul nostru de exprimare. Noi eram Generatia X, nu eram The Clash sau Pistols. Priveam altfel lucrurile."

"Abia astept sa ajung in Romania. Stiu ca fanii romani sunt nebuni. Sunt nerabdator sa ajung in Romania, cred ca asta e tot ce le pot transmite acum fanilor din Romania."

Interviul acordat de billy Idol in exclusivitate pentru Hotnews.ro

Legenda rock Billy Idol le da intalnire fanilor sai pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitala. O zi mai tarziu, pe 30 iunie, Idol canta in premiera la Cluj, in Piata Unirii. La concertul de duminica, de la Arenele Romane, biletele Golden Ring sunt sold out; fanii starului britanic mai pot achizitiona doar bilete in ring (Regular) la pretul de 160.5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei.