Eroii suedezi de la SABATON vor cuceri Romania, in data de 27 ianuarie, la Turbohalle. Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, Sabaton ajung la Bucuresti pentru lansarea noului lor album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca METALHEAD! Alaturi de suedezi, pe afis va fi prezent inca un headliner de talie internationala, care va fi anuntat in curand, precum si alti trei invitati speciali! Biletele sunt deja in vanzare, iar primele 100 de bilete au pret special.

Sabaton la BucurestiFoto: Hotnews

De asemenea, organizatorii ofera eroilor adevarati locuri la Heroes Circle, in fata scenei, numarul acestora fiind limitat la 200. Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro iar de pe 29 iunie pot fi gasite si in retelele Eventim, Myticket si Bilete.ro

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

Sabaton este o trupa de heavy metal din Suedia, formata acum 15 ani, ce abordeaza teme lirice bazate pe razboaie si batalii istorice. Pe albume precum Primo Victoria, Attero Dominatus sau Coat Of Arms, temele lirice sunt inspirate din primul si al doilea razboi mondial, iar piesa Primo Victoria, "hit-ul" trupei, se bucura de peste 11 milioane de view-uri pe Youtube!

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:

- 55 de lei – Oferta speciala pentru primele 100 de bilete

- 85 de lei – Heroes Circle in fata scenei – doar 200 de locuri cu poster inclus

Acces General

- 65 de lei pana pe 15 octombrie

- 75 de lei pana pe 15 ianuarie

- 85 de lei dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare

Facebook Event: www.facebook.com/events/302822909877204/