Mai sunt cateva zile pana la concertul mult asteptat al celebrului Hugh Laurie de la Sala Palatului. Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, pe 12 iulie, de la ora 20.00. Organizatorii recomanda publicului sa vina la ora 19:00 la eveniment si sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incita pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet.

Hugh_Laurie_poster concertFoto: webPR.ro

Va fi strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video.

Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin doua filtre, unul la intrarea in Sala Palatului si al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea in sala de spectacol.

Biletele se mai gasesc intr-un numar foarte redus in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei - categoria VIP, 260 de lei - categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.

Hugh Laurie With The Copper Bottom Band este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.