Au mai rams doar cateva zile pana la unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie ,ora 20:00 la Romexpo. Accesul publicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B incepand cu ora 18:30, publicul fiind rugat sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.

Dream Theater posterFoto: webPR.ro

Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale. Pretul unui jeton este de 6 lei, berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 460 lei - categoria VIP, 220 de lei - categoria Golden Circle, 140 de lei categoria Nromal Circle.

Cum poti ajunge la concertul Dream Theater de la Romexpo:

- tramvai: 41 si 42;

- linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;

- metrou: Statia Aviatorilor.