Dupa ce saptamana trecuta va anuntam ca biletele la oferta pentru showul Sabaton si Delain in Romania sunt sold out, saptamana aceasta si Heroes Circle este de asemenea sold out, desi mai sunt exact 6 luni pana la concert. Pe 27 ianuarie, eroii de la Sabaton alaturi de Delain si Battle Beast vor concerta in Romania in cadrul turneului "Heroes on Tour" care va ajunge si in Turbohalle la Bucuresti.

Sabaton la BucurestiFoto: Hotnews

Pana pe 15 octombrie puteti achizitiona bilete cu acces general la pretul de 65 de lei, apoi acestea se vor scumpi treptat.

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia (Magazinul Muzica), Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event: www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".

In deschidere vor canta Delain si Battle Beast, precum si doua trupe locale care vor fi anuntate dupa METALHEAD Meeting 2014 de pe 27 septembrie de la Arenele Romane (Paradise Lost, Finntroll, GOD, HateSphere, Profane Omen, Bloodway si Tiarra)

Preturi bilete:

  • 55 de lei - Oferta speciala (SOLD OUT)
  • 85 de lei - Heroes Circle (SOLD OUT)
  • 65 de lei - Acces General pana pe 15 octombrie
  • 75 de lei - Acces General pana pe 15 ianuarie
  • 85 de lei - Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare