Legendara trupa americana de thrash metal, Testament, va urca pe scena Arenelor Romane, marti 12 august. Cu o experienta de aproape 30 de ani pe scena de metal, Testament vor aduce energia unui rock-show veritabil la Bucuresti. Dupa concertele avute in Australia, Japonia, Indonezia si Germania, Testament va incepe saptamana aceasta un nou turneu european - ocazie cu care membrii formatiei transmit un mesaj fanilor:

TestamentFoto: webPR.ro

"Vrem doar sa va tinem la curent cu ultimele noutati. Mai inainte de toate, suntem foarte entuziasmati sa il avem pe legendarul basist Steve Di Giorgio inapoi in formatie! Ne-am distrat la festivalul Soundwave din Australia, in Japonia, la festivalul Kukar din Indonezia si la Rock Hard Fest din Germania. Am incercat sa ne alegem datele pentru festivaluri si turnee astfel incat sa ne dedicam timp pentru a lucra la noul album. Saptamana aceasta vom incepe turneul european (pentru orase, puteti accesa sectiunea de turnee de pe pagina noastra), un concert la Culture Room in Ft. Lauderdale, Motorhead's Motorboat Cruise in septembrie si Knotfest in octombrie. Asa ca veniti sa ne vedeti in concert, iar apoi ne vom intoarce la compus! Prepare to get THRASHED!!!"

Startul unei seri perfecte pentru headbanging il vor da cele doua trupe romanesti, 9.7 Richter si Goodbye to Gravity! 9.7 Richter este singura trupa de heavy metal modern din tara noastra , iar Goodbye to Gravity abordeaza stilul alternative modern metal, fiind o formatie foarte apreciata pe scena rockului din Romania.

Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00, iar concertul va incepe la ora 19:30, cu trupele romanesti Goodbye to Gravity si 9.7 Richter in deschidere.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, la pretul de 92 RON.

Testament - Practice What You Preach