Mai sunt doar cateva zile pana la concertul celebrei trupe de trash metal Testament, ce va avea loc pe 12 august, la Arenele Romane. In deschidere vor canta Goodbye to Gravity si 9.7 Richter, care vor urca pe scena incepand cu ora 19:00. Organizatorii recomanda publicului sa vina de la ora 18:00 la eveniment si sa respecte cu strictete regulile de acces, pentru o mai buna desfasurare a evenimentului.

TestamentFoto: webPR.ro

Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale. Pretul unui jeton este de 6 lei , berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro la pretul de 92 de lei.

Cum poti ajunge la concertul Testament de la Arenele Romane:

- tramvai: 47 si 7;

- linii RATB: 232, 323 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, liniile N107 si N106;

- metrou: Statia Tineretului;