Castigatorul a 8 premii Grammy, Jack White (the White Stripes), va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie la Romexpo in cadrul turneului de promovare al noului album. Jack White a fost senzatia acestei veri.Ultimul sau album Lazaretto, lansat pe 10 iunie, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si s-a vandut in peste 140.000 de exemplare in prima saptamana de la aparitie. Inca din aprilie, non-conformistul chitarist, compozitor si producator de muzica a incantat milioane de fani atat in cadrul festivalurilor la care a fost headliner - printre care se numara si Music Midtown din Atlanta, Bonnaroo din Manchester, Glastonbury si iTunes Festival - cat si la concertele sold-out pe care le-a sustinut in numeroase orase din SUA si Europa de Vest.

Jack White la RomexpoFoto: webPR.ro

Jack White este cunoscut ca membru fondator al faimosului duo The White Stripes cu care a reusit sa isi captiveze fanii prin nonconformism, naturalete si un stil eclectic care combina elemente de blues, rock si punk. Divortul sau de Megan White a dus la destramarea The White Stripes, iar Jack White si-a inceput cariera solo, de aceasta data intr-o formula diferita: mereu reinventandu-se si explorand noi dimensiuni ale muzicii sale, White s-a inconjurat de muzicieni extraordinari pentru a conferi o atmosfera mai complexa pieselor sale.

Pe 9 noiembrie, Jack White va veni si la Bucuresti, la Pavilionul Central Romexpo, cu un show cu adevarat nemaipomenit: o productie plina de originalitate si de stil, imaginata de White pana la cele mai mici detalii. Unul dintre cei mai mari chitaristi ai timpurilor sale, riffurile si solourile atat de caracteristice ale lui White vor rasuna intr-o ambianta aparte, sub albastrul misterios care a ajuns definitoriu pentru noul concept dezvoltat de artist.

Este o ocazie unica pentru a lua parte la unul dintre cele mai non-conformiste fenomene muzicale ale zilelor noastre.

Accesul publicului se face incepand cu ora 18:00, urmand ca spectacolul sa inceapa la ora 20:00.

Incepand de astazi, biletele se vor gasi in reteaua Eventim si online pe eventim.ro la urmatoarele preturi:

Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la pretul promotional de 130 de lei iar cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei.Dupa epuizarea promotiei First-on-the-scene, pretul final in categoria normal va fi de 157 de lei iar la golden circle de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei.

Concertul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment si recomandat de Rock FM.