Jack White s-a dovedit inca o data a fi un artist complet, care isi respecta in primul rand publicul. Dupa tragica moarte a claviaturistului Ikey Owens, gasit fara suflare in camera de hotel in urma cu doua saptamani, Jack White refuza sa faca orice fel de compromis care ar putea sa diminueze experienta live a show-urilor sale prin folosirea inregistrarilor.

Jack White la RomexpoFoto: webPR.ro

Intr-un timp extraordinar de scurt, artistul reuseste sa isi continuie turneul alaturi de Dean Fertita, un muzician talentat, cunoscut pentru evolutia sa alaturi de trupe mari precum Queens of the Stone Age, nominalizati de trei ori la Premiile Grammy pentru Best Hard Rock Performance, Best Rock Performance si Best Rock Album.

De altfel, nu este nici prima oara cand Jack colaboreaza cu Fertita, care a facut, cu cativa ani in urma, parte din supergrupul fondat de Jack White si Brendan Benson numit The Ranconteurs.

Fanii care inca nu si-au achizitionat bilete pentru show-ul Jack White din Romania de pe pe 9 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo, o pot face prin intermediul retelei Eventim sau online pe www.eventim.ro. Evenimentul Jack White in Romania este organizat de Phoenix Entertainment.