Dupa concertul incendiar sustinut in 2013, Slash revine in Romania, de data asta pentru o intalnire exploziva cu fanii in aer liber, la Arenele Romane, in data de 28 iunie. Iar celebrul chitarist american nu vine singur, ci ca si data trecuta, va fi insotit de Myles Kennedy & The Conspirators. Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile si solo-urile sale care au ridicat in picioare milioane de fani din intreaga lume. Membru de baza al formatiei Guns N'Roses, Slash, alaturi de colegii sai de trupa, a dat lovitura in 1987 odata cu lansarea primului disc "Appetite for Destruction" care ramane si dupa 28 de ani cel mai bine vandut album de debut al tuturor timpurilor. A urmat GNR Lies, "Use Your Illusion I" si "II" si "The Spaghetti Incident", iar dupa plecarea din trupa, Slash a continuat sa activeze in diferite formule: "Slash's Snakepit" sau "Velvet Revolver', iar din 2008 a inceput sa se concentreze asupra unei cariere solo.

SLASH_posterFoto: Hotnews

In 2010 a lansat primul sau album intitulat chiar "Slash" care s-a bucurat de acompaniamentul unor mari vocalisti precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie si nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy, vocalistul formatiei Alter Bridge, s-a prelungit si dincolo de acest album, continuand sa lucreze impreuna si pentru urmatoarele materiale: "Apocalyptic Love" (2012) si "World On Fire" (2014).

Slash este considerat unul dintre cei mai importanti chitaristi din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovatie si carisma. Publicatii de prestigiu precum Time sau Rolling Stone l-au inclus intotdeauna in topul celor mai buni chitaristi, iar in 2012, artistul impreuna cu o parte din vechii sai colegi din Guns N'Roses a fost introdus pe Rock'n'Roll Hall of Fame. Revista NME a clasat solo-ul lui Slash din "Sweet Child O'Mine" pe locul 1 in topul celor mai bune solo-uri de chitara din toate timpurile, iar Guitar World a inclus solo-ul din "November Rain" in primele 10 pozitii ale unui top similar.

La Bucuresti, Slash va oferi un show complet care va include cele mai bine piese din intreaga sa cariera muzicala. Astfel vom putea asculta de la "Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience" sau "Civil War" la "You're a Lie", "Anastasia" si multe altele.

Ca si cel din 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators este prezentat in Romania de Phoenix Entertainment.

Biletele "in picioare" sunt limitate la 2600 din considerente de confort si siguranta si pot fi achizitionate la pretul de 180 de lei. Numarul acestora nu va fi suplimentat asa ca recomandam fanilor sa isi procure biletul din timp. Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 120, 200 si 300 de lei, in functie de sector.

In plus, pana la data de 16 martie, toate categoriile de biletele vor beneficia de o reducere de 10%. Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro.

Pana pe 28 iunie, va propunem sa va delectati cu un videoclip clasic: