Formatia Raven Eye va canta in deschiderea unuia dintre cele mai asteptate concerte ale verii, Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators ce va avea loc pe data de 28 iunie in aer liber, la Arenele Romane. Trio-ul britanic Raven Eye a luat fiinta anul trecut cand apreciatul chitarist rock si blues Oli Brown, cunoscut mai ales pentru activitatea sa solo, si-a unit fortele impreuna cu basistul Aaron Spiers si tobosarul Kev Hickman. De atunci, formatia a pus la punct un EP care va fi lansat in luna aprilie. EP-ul contine 5 piese si se remarca mai ales prin fuziunea perfect creata intre heavy si hard rock.

Poster SlashFoto: webPR.ro

Trupa Raven Eye ii va insoti pe Slash, Myles si the Conspirators de-a lungul calatoriei europene, incluzand orase precum Oslo, Viena, Geneva, Nice si, bineinteles, Bucuresti. Slash, unul dintre cei mai buni si inovativi chitaristi din istorie si fost membru marcant al trupei Guns N'Roses, se intoarce in Romania dupa concertul exploziv sustinut in urma cu mai bine de doi ani. Inclus de toate marile reviste precum Time, Rolling Stone sau NME in topul creatorilor celor mai tari solo-uri si riff-uri de chitara, avand propriul sau loc pe Rock'n'Roll Hall of Fame, chitaristul cu joben este un adevarat must see pentru iubitorii muzicii rock si nu numai.

Impreuna cu Myles Kennedy si cu The Conspirators, Slash face o echipa imbatabila la capitolul show live si ofera publicului nu doar un concert, ci o experienta de neuitat.

Arenele Romane vor rasuna pe ritmurile unor piese care au marcat istoria muzicii rock: "Sweet Child O'Mine", "Paradise City", "Patience", "Civil War", dar si a unor piese noi care au fost la fel de bine primite de fani si de critici: "Anastacia", "You're a Lie" si multe altele. La fel ca si in 2013, concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators este prezentat de Phoenix Entertainment.

Biletele "in picioare" sunt limitate la 2600 din considerente de confort si siguranta si pot fi achizitionate la pretul de 180 de lei. Numarul acestora nu va fi suplimentat asa ca recomandam fanilor sa isi procure biletul din timp. Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 120, 200 si 300 de lei, in functie de sector.

Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro