Folkul alternativ si gospelul se instaleaza in premiera pe 26 aprilie la Silver Church, prin trupa americana Wovenhand, care-si lanseaza al saptelea album, "Refractory Obdurate". Deschiderea o va face trupa Marriages, insotitori in turneul european din care face parte si acest concert.

Convert Wovenhand Foto: Twin Arts

Acustic si mistic, folk-ul creat de mana si vocea lui David Eugene Edwards te ghideaza prin intuneric. Liderul trupei, cunoscut pentru legendarul proiect 16 Horsepower, predica pe scena catre un Dumnezeu diferit de fiecare data.

Ultimul albumul, "Refractory Obdurate" e calauzit de folk american, insa ramane influentat de punk rock. Vocea baritonala a lui Edwards, versurile stoice electrificate de chitara fac din Wovenhand o experienta live unica pentru scena din Romania. Vor urca pe ea David Eugene Edwards la voce, chitara, banjo, Chuck French la chitara, Neil Keener la bass si Ordy Garrison la tobe.

In deschidere vor canta cei de la trupa americana Marriages, aflati pentru prima data in Romania. Ei isi vor prezenta ultimul lor disc, "Salome", material care a starnit interes datorita vocii si carismei vocalistei. Originari din Los Angeles, Marriages s-au facut repede remarcati pe scena alternativa, post rock. Alaturi de Andrew Clinco la tobe, in trio mai canta Emma Ruth Rundle la chitara si voce si Greg Burns la bas, doi dintre pilonii de rezistenta ai respectatului grup american de post metal Red Sparowes.

Programul evenimentului:

  • 19:30 - Open Doors
  • 20:00 - Marriages ( USA )
  • 21:00 - Wovenhand  ( USA )

Biletele pentru acest eveniment costa 60 de lei si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro

Detalii pe www.twinarts.ro si pe pagina de Facebook Twin Arts.