Phoenix Entertainment are placerea de a prezenta mesajul pe care Slash l-a inregistrat special pentru publicul din Romania. Astfel, celebrul chitarist le transmite fanilor ca abia asteapta intalnirea cu ei din data de 28 iunie de la Arenele Romane. Slash va fi insotit de Myles Kennedy si de trupa The Conspirators si vor face un show incendiar care va cutremura tot Bucurestiul.

Mesajul lui Slash

In deschiderea lui Slash va canta trupa Raven Eye care il acompaniaza in cadrul mai multor concerte din turneu.

Unul dintre putinii chitaristi care se pot lauda cu o notorietate de invidiat, Slash, va oferi un concert exploziv din care nu vor lipsi piesele care au dus trupa Guns N' Roses in topul celor mai reprezentative trupe ale muzicii rock. Astfel, la Bucuresti, vom putea asculta "Sweet Child O'Mine", "Paradise City" sau "Civil War", dar si piese de pe albumele solo ale artistului (Slash, Apocalyptic Love sau World On Fire).

Biletele "in picioare" sunt limitate la 2600 din considerente de confort si siguranta si pot fi achizitionate la pretul de 180de lei. Numarul acestora nu va fi suplimentat asa ca recomandam fanilor sa isi procure biletul din timp. Locurile din tribuna sunt disponibile la preturile de 120, 200 si 300 de lei, in functie de sector.

Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro