Simona Radu va prezenta live in concert, pe 22 mai, la Clubul Taranului noul sau single intitulat „Eu nu te tin cu forta”. Pe scena vor mai urca alaturi de ea Sebastian Blaj (clape, chitara, backing vocals) si Mihai Melinescu (chitara, backing vocals).

„Eu nu te tin cu forta are un parcurs aparte si o vointa proprie, ca piesa. Isi trage radacinile dintr-o stare emotionala traita in urma cu zece ani, iar acum si-a castigat dreptul de a fi single in urma reactiei foarte bune a publicului la cele mai recente concerte. Si cum mesajul piesei e unul personal dar si universal valabil, sunt curioasa in ce masura se vor regasi in el cei care imi asculta muzica” spune Simona despre noul single.

Asadar vineri, 22 mai la Clubul Taranului (sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei), aveti ocazia sa participati la un concert acustic alaturi de Simona Radu. Concertul va incepe la ora 21.00 iar intrarea va fi 20 de lei.

Pe Simona Radu o stiti precis din colaborarile cu Vama Veche si Firma, ea fiind si vocea formatiei Trupa alaturi de care a lansat in 2004 EP-ul „Urc si cobor” si de pe care ati auzit sigur macar o data piesa “Daca nici tu“.

Simona Radu a revenit apoi cu un nou proiect ce-i poarta numele, lansand in 2011 albumul “A Million Others Like Me”. Autoprodus si lansat digital, albumul a primit premiul 2 (juriu si People’s Choice) la concursul Eco Arts Awards pentru piesa “Blood Stained” si a ajuns doi ani la rand in semifinalele International Songwriting Competition cu piesele “Fairytale” si “Naked As We Come”. Stilul ei muzical penduleaza undeva intre indie pop si singer/songwriter, iar printre influentele muzicale se numara Alanis Morissette, Tori Amos, Gotye, Imogen Heap si Ed Sheeran.

Hitul-surpriza “LLA” si o proaspata formula live au readus-o pe Simona Radu in atentia publicului, ea pregatind un nou album pentru acest an si urmand sa fie prezenta pe coloana sonora a filmului “Bucuresti Non Stop” in regia lui Dan Chisu.