Phoenix Entertainment vine in intampinarea publicului si, ca in cazul marilor festivaluri de peste hotare, pune la dispozitie un numar limitat de bilete pe zile la cel mai mare festival de rock si metal al anului: I AM THE ROCKER. Astfel, organizatorii pun in vanzare bilete pentru prima zi in care vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode si Diamonds are forever, precum si pentru cei care vor sa se bucure de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target si Blutrina.

Festival I am The Rocker-2015Foto: Hotnews

In plus, primii 1000 cumparatori (500 pe zi) vor benefica de un pret special, de 125 lei. Dupa epuizarea acestor bilete, tichetele pe zile vor avea pretul de 139 lei. Biletele pe zile se vor pune in vanzare in Reteaua Eventim, incepand cu data de 25 mai.

Va reamintim ca, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permitand accesul tuturor fanilor, pana in fata scenei. Drept urmare, va sfatuim sa veniti din timp, pentru a prinde loc cat mai in fata!

I AM THE ROCKER se va desfasura in weekendul 4-5 iulie la Romexpo si va fi primul festival de rock si metal din Romania realizat dupa standarde internationale. Pe langa muzica, fanii au la dispozitie si numeroase optiuni de distractie: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker si best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trai cea mai tare experienta de festival de pana acum.

Totodata, datorita numerosilor rockeri din afara Capitalei care vor sa ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment ofera si spatiu de camping cu toate dotarile incluse la doar 9 lei pentru intreaga durata a festivalului. In plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare speciala si de o garderoba in care sa isi depoziteze casca si alte accesorii.

Si pentru ca, dupa distractie si mult headbanging fanii vor deveni insetati, apa plata va fi complet gratuita!

Biletele sunt disponibile aici in regim de abonament la pretul de 220 de lei, iar in zilele evenimentului - 250 de lei. Biletele pe zile sunt disponibile in numar limitat, primele 1000 (500 pe fiecare zi) putand fi achizitionate cu 125 de lei, iar dupa epuizarea stocului, costul va fi de 139 de lei. Atat abonamentele si biletele pe zile, cat si biletele pentru parcarea motocicletelor si pentru camping pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro