La Airfield, traiesti senzatii unice in zbor si in fata scenei. Muzica buna de la sol se completeaza perfect cu privelistea spectaculoasa de la inaltime. Fie ca zbori cu avionul sau elicopterul, fie ca alegi saltul cu parasuta sau ridicarea cu balonul cu aer cald, fa-ti curaj inainte de decolare sau prelungeste magia zborului dupa aterizare cu cele mai tari concerte de jazz, funk si ska, doar o portie mica din lineup-ul Airfield Festival, cel mai eclectic eveniment muzical al verii.

Airfield Festival 2015Foto: webPR.ro

Zboara pe ritmuri de jazz & funk!

La Airfield Festival, Sibiul se afla la un zbor distanta! Survoleaza orasul timp de 20 de minute si admira-l din cu totul alta perspectiva, de la bordul unui avion Cessna-172 sau de la bordul unui elicopter Bell-206 Jet Ranger. 4 avioane Cessna-172 te vor intampina pe Aerodromul Magura, gata sa te poarte deasupra tuturor, la 6.000 de metri inaltime. Pentru a efectua un zbor este obligatoriu ca toate cele 3 locuri destinate pasagerilor sa fie ocupate. Pentru pasionatii de zbor, dar si pentru curiosi exista varianta zborului cu elicopterul.

Dupa avion cu motor, muzica jazz& funk te incanta la sol! Roy Hargrove Quintet, Jazzanova Live feat. Paul Randolph, Mo'Horizons, Moonlight Breakfast, Alexandrina, Loungerie II si Clay Windham & Band, toti reprezentanti de top ai muzicii jazz, vor evolua pe scena principala in cele 4 zile de festival.

Concert The Skatalites si salt cu parasuta, pentru o doza de adrenalina!

Saltul cu parasuta este unul dintre acele lucruri care merita experimentate macar o data in viata! Airfield Festival iti recomanda saltul in tandem de la 3.500 m, cea mai sigura si cea mai buna alternativa de a testa caderea libera si zborul cu parasuta. Saltul in tandem se face cu o parasuta speciala pentru doua persoane, hamul pasagerului fiind atasat de hamul instructorului. Doritorii de senzatii extreme trebuie sa aiba minim 18 ani. Nu uita sa te bucuri de privelistea spectaculoasa!

Senzatia intensa a saltului cu parasuta o poti retrai si la sol, in fata scenei, la concertul The Skatalites.De ce nu trebuie sa ratezi concertul lor? Pentru ca The Skatalites sunt o legenda vie si ai ocazia sa-i asculti pentru prima data live in Romania, iar concertele lor sunt absolut explozive, adevarate lectii de muzica.

Extrem e prea mult?

Atunci iti recomandam sa incerci experienta zborului cu balonul cu aer cald ancorat la sol. Departe de a fi un sport extrem, zborul cu balonul este o plutire lina, la 30 de metri de sol. Zborul dureaza aproximativ 8 minute si se efectueaza cu 3 pasageri la bord.

Variantele de zbor vor fi disponibile intre 30 iulie si 2 august, pe tot parcursul unei zile, pana la lasarea serii si doar in conditii de vreme buna.

Airfield Festival va avea loc intre 30 iulie si 2 august, pe Aerodromul Magura, situat la 5 km distanta de Sibiu. 70 de proiecte muzicale vor evolua timp de 4 zile pe 3 scene, 2 outdoor si una in incinta unui hangar de aviatie, echipate cu cele mai performante sisteme de sonorizare: D&B Audiotechnik si Function One. Airfield Festival este mixul perfect intre muzica de calitate, activitati aviatice, sporturi extreme si de agrement si activitati recreationale si artistice. Spatiul generos de 40 de hectare si privelistea idilica a muntilor din imprejurime recomanda Airfield drept unul dintre festivalurile la care trebuie sa ajungi in aceasta vara.

Abonamentele sunt disponibile in reteaua Eventim, in punctele de vanzare fixe AIRFIELD si online pe Eventim.ro, Myticket.ro si Tomtix.ro. Mai multe informatii pe www.airfield.ro si pe pagina de facebook.

Pret abonamente

In perioada 5 mai - 29 iulie > 219 RON/ abonament (taxe incluse)

Pret abonament in ziua festivalului > 269 RON/ abonament (taxe incluse)

Pret camping

Pentru perioada 30 iulie - 2 august > 30 RON/ de persoana