Concert Europe, joi, la Arenele Romane din Bucuresti Trupa Europe va concerta joi la Bucuresti, la Arenele Romane, Mic Michaeli (clape), John Leven (bass), Joey Tempest (voce), John Norum (chitari) si Ian Haugland (tobe) urmand sa urce pe scena in jurul orei 20.00.

Joey Tempest, vocalistul trupei Europe, a indemnat romanii sa vina la concertul de la Arenele Romane, intr-un mesaj video, scrie Agerpres.

Pentru acest concert biletele costa: Categoria VIP ¬ 175 lei, Categoria Cat.I ¬ 135 lei, Categoria Cat.II ¬ 95 lei.

Read more at: http://andreipartos.ro/joey-tempest-europe-va-asteapta-la-arenele-romane-11-iunie-video/ Pentru acest concert biletele costa: Categoria VIP ¬ 175 lei, Categoria Cat.I ¬ 135 lei, Categoria Cat.II ¬ 95 lei.

Pentru acest concert biletele costa: Categoria VIP - 175 lei, Categoria Cat.I - 135 lei, Categoria Cat.II - 95 lei.

Europe este una dintre trupele de succes, cu peste 25 de milioane de albume vandute.

Succesul trupei a fost marcat in anul 1986 de piesa 'The Final Countdown', clasata pe primul loc in 26 de tari. Ea a devenit hit international si a fost piesa care a dat si numele albumului.

In 1992, dupa 10 ani de activitate, trupa a decis sa se destrame, iar membrii sai Joey Tempest, John Norum si Kee Marcello au lansat albume solo. In 2000, in cadrul unui eveniment select, administratia din Stockholm i-a solicitat pentru sustinerea unui concert, iar in octombrie 2003 trupa s-a reunit in mod oficial, lansand albumul 'Start from the Dark', vandut in peste 900.000 de exemplare.

In 2013, Europe a marcat aniversarea a 30 de ani de activitate prin lansarea unui DVD cu un concert remarcabil sustinut in Suedia.