In urma epuizarii biletelor pe zile din cadrul promotiei early bird de la I AM THE ROCKER, Phoenix Entertainment vine in intampinarea publicului si anunta prelungirea promotiei pentru inca 500 de bilete pe zi. Astfel, in urma cererilor primite de la cumparatori, organizatorii au decis ca biletele pe zi sa ramana in continuare la pretul promotional de 125 de lei. Dupa epuizarea biletelor promotionale, pretul tichetelor pe zi la I AM THE ROCKER va deveni 135 lei.

I AM THE ROCKER se va desfasura in weekendul 4-5 iulie la Romexpo si va fi primul festival de rock si metal din Romania realizat dupa standarde internationale.

In prima zi vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode si Diamonds are forever, iar in cea de-a doua zi publicul se va putea bucura de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target si Blutrina.

Va reamintim ca, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permitand accesul tuturor fanilor, pana in fata scenei. Drept urmare, va sfatuim sa veniti din timp, pentru a prinde loc cat mai in fata!

Pe langa muzica, fanii au la dispozitie si numeroase optiuni de distractie: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker si best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trai cea mai tare experienta de festival de pana acum.

Totodata, datorita numerosilor rockeri din afara Capitalei care vor sa ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment ofera si spatiu de camping cu toate dotarile incluse la doar 9 lei pentru intreaga durata a festivalului. In plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare speciala si de o garderoba in care sa isi depoziteze casca si alte accesorii.

Si pentru ca, dupa distractie si mult headbanging fanii vor deveni insetati, apa plata va fi complet gratuita!

Biletele sunt disponibile in regim de abonament la pretul de 220 de lei, iar in zilele evenimentului - 250 de lei.

Atat abonamentele si biletele pe zile, cat si biletele pentru parcarea motocicletelor si pentru camping pot fi achizitionate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online, pe www.eventim.ro