Dupa cele 3 concerte (Toto, Godsmack si Slash) care s-au desfasurat in weekend-ul trecut, evenimente apreciate la scara larga atat de catre public, cat si de catre artisti, compania Phoenix Entertainment se vede nevoita sa reconfigureze structura festivalului I AM THE ROCKER ce ar fi trebuit sa aiba loc in acest weekend la Romexpo, din cauza unor probleme de productie ce au survenit in ultimul moment.

Astfel, organizatorii au decis sa reconfigureze evenimentul astfel:

Vineri, 3 iulie, va avea loc warm-up party-ul oficial, in clubul Silver Church, alaturi de tobosarul Mike Terrana (Tarja Turunen, Axel Rudi Pell) si trupa sa carora li se alatura legendarul Ovidiu Ioncu Kempes. Terrana si Kempes vor face un show tribut in memoria lui Ronnie James Dio, iar la final cei de la White Walls ii vor acompania intr-un jam session inedit. Accesul se va face pe baza abonamentelor si a biletelor pe zile valide, iar pentru cei care nu detin abonamente/tichete pe zile la festival, pretul va fi de 50 de lei. Portile clubului se deschid la ora 19:00, show-ul urmand sa inceapa la ora 21:00.

Sambata, 4 iulie, tot in Silver Church, publicul se va putea intalni in premiera in Romania cu legendarii Black Star Riders (The New Thin Lizzy), cu reprezentantii de seama ai pagan metal-ului, Arkona, dar si cu Hatemode. Accesul va fi gratuit pentru posesorii de bilete pe zile si abonamante. Cei care nu si-au achizitionat bilet la festival pana acum, vor putea cumpara bilete la intrare la pretul de 100 de lei. Portile se deschid la ora 19:30, iar show-ul este programat sa inceapa la ora 20:00.

Duminica, 5 iulie, in Silver Church este declarata noaptea metal-ului romanesc, fanii putand lua parte la concertele unora dintre cele mai de seama trupe ale momentului: Kistvaen, Goodbye To Gravity, Days of Confusion si Negative Core. Portile se deschid la 19:00, show-urile vor incepe la 20:00.

Asadar, fanii vor avea acces la toate evenimentele de mai sus in baza biletelor pe zile sau a abonamentelor achizitionate pentru I AM THE ROCKER, dar isi vor putea recupera si contravaloarea biletelor integral, dupa desfasurarea concertelor enuntate mai sus.

Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Soulfly si toate celelalte trupe participante regreta ca vor rata intalnirea cu fanii la Bucuresti. Capul de afis al festivalului, Dream Theater, si-au exprimat si ei regretul dar se vor intoarce in 2016, iar biletele achizitionate pentru I AM THE ROCKER raman valabile si pentru acest concert.

Managementul formatiei Dream Theater incurajeaza fanii sa pastreze biletele pentru 2016 care se anunta a fi unul fabulos pentru trupa.

Tototdata, dorim sa le multumim platitorilor de bilet pentru sustinerea pe care o manifesta fata de miscarea rock si metal si ne pare rau pentru aceasta situatie nefericita.

Multumirile noastre nu se rezuma la cuvinte, ci si la fapte astfel ca le vom oferi celor care si-au procurat abonamente la festival, intrare gratuita la concertele Cannibal Corpse, Black Label Society, HIM + The Aristocrats sau Tony Macalpine (ultimele doua la alegere), iar cei care detin bilete pe o zi vor putea alege 2 show-uri la alegere dintre cele enuntate mai sus, acestia trebuind doar sa prezinte biletul valid achizitionat pentru I AM THE ROCKER.

Cei care doresc sa isi recupereze banii o pot face prezentand biletul valid la punctele de vanzare din reteaua Eventim de unde si le-au cumparat.