Enescu, Vivaldi, Bach, Piazzola, Brahms, Mancini, Brubeck, Jobim, Django, Zeppelin, Purple, Queen, Floyd, dar si piese celebre din folclorul romanesc, intr-o abordare neobisnuita: proiectul acustic al muzicienilor Cristian Horia si Emilian Florentin Gheorghe, When Violin Meets Guitar, implineste cinci ani, ocazie cu care ii asteptam la Trollo Pub, intr-o seara de marti, 11 august. Intamplator, sau nu, si Trollo Pub are motive de sarbatoare: implineste o luna de la deschidere.

When Violin Meets Guitar - TrolloFoto: Hotnews

When Violin Meets Guitar:

Doi muzicieni indragostiti de instrumente oarecum rivale, dar colaboratori in acest proiect acustic, au creat aceasta "Lupta intre Armonie si Inventie". Iar in caz ca inca nu v-ati dat inca seama, WHEN Violin Meets Guitar se danseaza pe muzica clasica, rock, hore si cate si mai cate...

Florentin: "Noi ne-am gasit, si din acel moment ne-a facut foarte multa placere sa cantam impreuna, avand un repertoriu practic nelimitat. Ne-am gandit ca asta e momentul in care s-a intalnit o vioara cu o chitara."

Cristi: "De la prima intalnire ne-am dat seama ca se aude foarte bine ceea ce cantam si ca, din punct de vedere al componentei umane, lucrurile functioneaza. Fiecare dintre noi a invatat din mers din repertoriul celuilalt si, ceea ce este foarte important, este ca sunetele celor doua instrumente se potrivesc."

Florentin: "Stiu ca exista o prapastie intre oamenii de muzica clasica si restul. Eu cred ca multa lume poate sa asculte muzica clasica. Si in al doilea rand mai furam un Queen, un Deep Purple, vechile noastre rockerii si, bineinteles, jazz. Vrem sa gasim puntea dintre genuri, vrem sa oferim un gen de muzica ce i-ar putea face pe cei care asculta numai muzica clasica sa asculte si rock, iar pe cei care asculta numai rock sa ajunga sa le placa si muzica clasica. Si am avut surpriza sa ni se spuna la sfarsitul unui concert ca nu-si imaginau vreodata ca vor asculta asa ceva si le va si placea."

Cristi: "Cand gasim tineri - si gasim din ce in ce mai multi - care stiu cine a fost Pink Floyd, ni se pare formidabil."

When Violin Meets Guitar, Live @ Trollo Pub

Cand: Marti, 11 august, ora 19:00.

Unde: Trollo Pub, Soseaua Viilor 11. (Colt cu strada Nasaud, la cinci minute de Liberty Mall. RATB: tramvai 32 / autobuz 117 de la Piata Unirii.)

Rezervari: 0720 033 993

INTRAREA LIBERA

Trollo Pub

Trollo Pub s-a nascut din pasiunea comuna a cinci prieteni si se doreste a fi o alternativa la zgomotul orasului, la aglomeratia din Centrul Vechi si la muzica de proasta calitate care tinde sa ne ia in stapanire urechile. Trollo Pub este spatiul dedicat consumatorilor de muzica live, teatru, proiectii, expozitii foto si alte evenimente, sau, pur si simplu, celor care vor sa evadeze din jungla de beton.