Versiunea in limba spaniola a melodiei 'Bailando' interpretata de Enrique Iglesias a depasit un miliard de vizualizari pe YouTube, fiind singurul cantec in spaniola din top 10 al celor mai accesate inregistrari de pe aceasta platforma, transmite EFE luni. Enrique Iglesias a multumit pe contul sau de Twitter tuturor celor care l-au ajutat sa realizeze aceasta performanta.

Enrique IglesiasFoto: youtube.com

'Bailando' se afla pe locul al saselea in clasamentul celor mai populare clipuri muzicale de pe YouTube, care este condus de sud-coreeanul Psy. Acesta a fost urmarit de 2,3 miliarde de ori cantand 'Gangnam Style', lansat in urma cu trei ani, potrivit Agerpres.

Dupa cum mentioneaza YouTube pe blogul sau, 'Gangman Style' a fost primul video muzical care a trecut de un miliard de vizualizari, in decembrie 2012. Acelasi record a fost atins si de Justin Bieber, anul trecut, cu melodia 'Baby'.

Lista continua cu Taylor Swift, cu 'Blank Space', urmata de Katy Perry, care ocupa locurile patru si cinci, cu clipurile 'Dark Horse' si 'Roar'.

Muzicianul spaniol stabilit la Miami se afla pe locul al saselea, iar pe pozitia a saptea figureaza din nou Taylor Swift, cu 'Shake it Off'.

Top 10 se incheie cu 'All About That Bass' interpretat de Meghan Trainor, pe locul opt, 'Uptown Funk ft. Bruno Mars' de Mark Ronson, pe pozitia noua, si 'Party Rock Anthem' al grupului LMFAO.