Fire In The Park Rock Fest va avea loc vineri, 18 si sambata 19 septembrie, la Halele Carol din Bucuresti. Evenimentul este dedicat aniversarii a 15 ani de existenta a Fire Club, un loc emblematic, sinonim cu generatia anilor 2000. Clubul din Gabroveni a promovat pentru prima oara in Bucuresti muzica si concertele necomerciale si a devenit loc de intalnire pentru toti cei care nu se regaseau in comercial si care cautau sa experimenteze altceva.

Fire In The Park_2015Foto: webPR.ro

"Da, implinim 15 ani de cand spuneti Hai la o bere in Fire, 15 ani intensi si plini de muzica, in care v-am facut sa va simtiti ca acasa, asa ca ne-am hotarat sa marcam aceasta aniversare printr-un festival de zile mari: Fire In The Park Rock Fest", spun organizatorii.

Cu adevarat, Fire In The Park Rock Fest va fi un festival in toata puterea cuvantului: evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, va avea doua scene, sunt invitate 20 de trupe si DJ, toate astea insumand nu mai putin de 22 de ore de muzica.

Stilurile muzicale abordate trec prin tot spectrul si acopera toata perioada de 15 ani a Fire Club: de la punk la metal si folk metal, de la alternativ la hard rock. Majoritatea trupelor invitate la festival au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, in cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera atat de specifica Fire Club.

Line-up-ul final al festivalului este impartit pe doua scene, pe care se va canta alternativ, dupa cum urmeaza:

Vineri, 18 septembrie:

MAIN STAGE

DAYS OF CONFUSION

LUNA AMARA

BUCOVINA

IMPLANT PENTRU REFUZ

SECOND STAGE

FOR THE WICKED

THE KRYPTONITE SPARKS

DOMINATION

DIAMONDS ARE FOREVER

BREATHELAST

Sambata, 19 septembrie:

MAIN STAGE

PINHOLES

EMIL

OMUL CU SOBOLANI

VITA DE VIE

SECOND STAGE

ARASHAI

UP TO ELEVEN

FLESH RODEO

ZOB

OBLX & MP13 (live band)

Pe langa artistii de mai sus, mai multi DJ autohtoni vor asigura atmosfera in pauzele dintre trupe.

Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest au fost puse in vanzare in Reteaua Evenim si in Reteaua IaBilet.ro, la pretul de 35 lei bilet de o zi si 49 lei abonament.

FIRE IN THE PARK ROCK FEST este un eveniment organizat de Fire Club si recomandat de ROCK FM.

Web: http://www.fireinthepark.ro/

Facebook: www.facebook.com/fireclubro